Event - Sambutan Hari Lahir Dazrin Yg ke 25

Salam warga FlyingD's

Alhamdulillah.. bulan lepas pada 11/05/2013 kita telah berjaya mengadakan majlis sambutan hari lahir yang ke25 untuk hero kesayangan kita Dazrin Kamarudin didewan Songket, Silka Maytower Hotel & Residence.

Memandangkan ini adalah kali pertama FLYINGD'S meraikan harilahir Daz, maka persiapan untuk majlis telah dirancang dua bulan awal. Memandangkan Dazrin telah sedia maklum akan majlis ini, maka kelab president telah berpakat dengan ahli keluarga Dazrin yang lain supaya turut serta menghadirkan diri tanpa pengetahuan Dazrin. Jelas sekali kehadiran keluarga Dazrin adalah element surprise untuk beliau yang pada awalnya beliau merasa amat sedih kerana keluarga menyatakan mereka tidak dapat hadir ke majlis tersebut apabila dijemput oleh beliau sendiri.

Pada majlis tersebut FLYINGDs juga telah menghadiahkan Jacket jenama SUBzero yang berwarna merah (warna kegemaran beliau) yang telah ditempah khas LOGOnya.

Majlis juga telah diserikan dengan persembahan dari Shasha iaitu salah seorang Finalist Idola Kecil Musim ke4, beliau telah menyampaikan 3 buah lagu dari Single Terbaru yg dinamakan LEBIH HEBAT.

Banyak acara yang telah disediakan oleh CrewFC diantaranya: permainan game JODOH, Musical Chair, Best Dress, poco - poco dan byk lagi..

Seramai 70 org peminat yang hadir pada majlis tersebut rata ratanya pulang dengan gembira kerana mereka bukan saja membawa pulang hadiah game yang mereka menangi, malah kelab peminat juga telah menyediakan hadiah untuk pemenang cabutan nombor bertuah.

Hadiah -hadiah pada majlis ini telah ditaja khas oleh Ibu kesayangan Dazrin sendiri dan juga Butik Bag Dowa Malaysia yang terletak di Shah Alam.

Sebelum majlis bersurai peminat juga tidak melepaskan peluang untuk memberi sendiri hadiah harijadi untuk Dazrin. Dan sebelum pulang Dazrin telah menghadiahkan jambangan bunga untuk semua peminat yang hadir supaya mereka tidak pulang dengan tangan kosong.

Maljis telah berakhir dengan jayanya pada jam 7petang.

FLYINGDs crew skali lagi ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang hadir bagi memeriahkan majlis yang istimewa ini. Semoga kita akan berjumpa lagi di majlis majlis rasmi FDs yang akan datang.

Hadiah dari FlyingDs


Persembahan khas dari bintang Idola Kecil - Shasha


Cake
Kehadiran keluarga tercinta
Hadiah sumbangan www.dowabag.com
Opening gambit by the emcee
Flower for Fans
Hadiah dari Fans
Daz with Crews

More pictures can be view here FlyingDs FC Group

Sekian, terima kasih
Lynn Razak
Club President


No comments:

Post a Comment